Alyvuogių aliejus „La Terra e il Cielo“ šaltai spaudžiamas akmeninių maltuvų pagalba. Alyvuogės renkamos rankomis Marches regiono kalvose Italijoje, pasižyminčios ypatingai turtingais alyvuogynais. Šis alyvuogių aliejus išsiskiria iš kitų Italijos aliejų šviesiai žalia spalva, intensyviu aromatu, vaisiniu ir subtiliu skoniu.
Tinkamas pirmiesiems ir antriesiems patiekalams, sriuboms ir salotoms, sveikas „prisilietimas“ prie Jūsų maisto. Be to, jis geresnis už kitus daržovių aliejus, nes aliejus beveik nepasikeičia kepant ar net verdant aukštojo temperatūroje. Jis taip pat puikiai tinka desertams pagardinti.
Apdovanojimai:
„Ercole Olivario
„Ercole Olivario
„Oriolo d’oro
„Ercole Olivario
Pagaminta: Italijoje.
Kaina: 79 Lt
Ypač gryni alyvuogių aliejai pagardinti baziliku, apelsinais, citrinomis, česnakais.
Pagaminta: Italijoje.
Kaina: 100 ml - 19 Lt, 25 Lt.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą