2009 m. liepos 10 d., penktadienis

::Alyvuogių aliejus::


Alyvuogių aliejus „La Terra e il Cielo“ šaltai spaudžiamas akmeninių maltuvų pagalba. Alyvuogės renkamos rankomis Marches regiono kalvose Italijoje, pasižyminčios ypatingai turtingais alyvuogynais. Šis alyvuogių aliejus išsiskiria iš kitų Italijos aliejų šviesiai žalia spalva, intensyviu aromatu, vaisiniu ir subtiliu skoniu.

Tinkamas pirmiesiems ir antriesiems patiekalams, sriuboms ir salotoms, sveikas „prisilietimas“ prie Jūsų maisto. Be to, jis geresnis už kitus daržovių aliejus, nes aliejus beveik nepasikeičia kepant ar net verdant aukštojo temperatūroje. Jis taip pat puikiai tinka desertams pagardinti.

Apdovanojimai:

Ercole Olivario 1993” – 1-oji vieta

Ercole Olivario 1994” – 1-oji vieta

Oriolo d’oro 1995” – 1-oji vieta

Ercole Olivario 2000” – 2-oji vieta

Pagaminta: Italijoje.

Kaina: 79 Lt



Ypač gryni alyvuogių aliejai pagardinti baziliku, apelsinais, citrinomis, česnakais.


Pagaminta: Italijoje.

Kaina: 100 ml - 19 Lt, 25 Lt.








Aliejus pasižymi vaisiniu aromatu, juntamas laukinių žolių kvapas su artišokų ir žalių obuolių užuominomis. Pilno, turtingo, gerai subalansuoto skonio, turi lengvo pikantiškumo ir kartumo.

Pagaminta:  Italijoje.

Kaina: 250 ml - 14 Lt, 
            500 ml - 27 Lt,
            750 ml - 42 Lt

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą